Πυρομανής και Αναστενάρης! Γράφει ο Λ. Πυκνής

 

Έσπασα το μυαλό μου τί τίτλο έπρεπε να βάλω στο σημερινό μου κείμενο σχετικά με την αναμπουμπούλα στην Μέση Ανατολή και από πού ξεκινούν όλες οι εμπόλεμες συρράξεις σ όλη την περιοχή και τα κράτη της Μεσογείου!

Ποιος στην πραγματικότητα και γιατί παρακαλώ,  είναι ο υπεύθυνος και για όλες τις εμπρηστικές πολεμικές αντιπαραθέσεις σε όλη την περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής και τελευταία στην Παλαιστίνη και το Ισραήλ;
Πιστεύω ότι όλοι γνωρίζουν ότι αυτός που βάζει τις φωτιές είναι ο μελλοθάνατος πολιτικά πλέον Σουλτάνος πού προσπαθεί με κάθε τρόπο να μείνει στην εξουσία της Τουρκίας….αλλά δυστυχώς γι’ αυτόν οι Τούρκοι πολίτες έχουν ξυπνήσει και τον έχουν στην μπούκα του κανονιού!
Από μόνος του χωρίς προσχήματα έδειξε στην παγκόσμια κοινότητα με τις καθημερινές εμφανίσεις και δηλώσεις του ότι αυτός προκαλεί και προσκαλεί όλους τους μουσουλμάνους σε κοινό μέτωπο εναντίον της ΕΕ και των χωρών που έχουν συμμαχήσει με την Ελλάδα και έχουν υπογράψει και αμυντική συνεργασία, όπως η Γαλλία η Αίγυπτος τα Αραβικά κράτη ακόμη και η Λιβύη με το άνοιγμα Πρεσβείας!
Η  φωτιά στην Παλαιστίνη και το Ισραήλ ξεκίνησε από το Σουλτάνο για να μπορέσει να συσπειρώσει όλα τα μουσουλμανικά κράτη υπό την σκέπη του και να γίνει ο νέος Μωάμεθ!
Απειλεί  με  ” Γκιλοτίνα “την Γαλλία και συγκεκριμένα τον πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν καθώς και την ΕΕ πού ζουν 6 εκατομμύρια Τούρκοι και 35 εκατομμύρια μουσουλμάνοι επειδή ο Μακρόν φέρνει νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση του εξτρεμιστικού Ισλάμ και ότι η Ευρώπη μετατρέπεται σε ” ανοιχτή φυλακή μουσουλμάνων ” και μάλιστα ισχυρίζεται ότι έχει δημιουργηθεί τέτοιο κλίμα μίσους για τους μουσουλμάνους στην Ευρώπη, όπως ήταν για τους Εβραίους πρίν τον  Β’ Παγκόσμιο πόλεμο και την συνέχεια της ιστορίας του πολέμου!
Απείλησε ότι εάν εφαρμοστεί το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση του εξτρεμιστικού Ισλάμ πού έχει σχέση με τις ευρωπαϊκές αξίες καθώς τα ανθρώπινα δικαιώματα και μιλάει ποιος; ο δημιουργός σε τζαμί της Αγίας Σοφίας ,για την θρησκευτική ελευθερία των λαών!
Έφθασε στο σημείο που αποδεικνύει ότι αυτός είναι ο εμπρηστής στην Ιερουσαλήμ με το να τραγουδάει για την Ιερουσαλήμ με φωτογραφίες από την Οθωμανική κατοχή της πόλης.
“Έι Ιερουσαλήμ, Έι το άρωμα των προφητών, Έι η αυλή, πιο κοντινή αυλή στους ουρανούς, Έι μαργαριτάρι των πόλεων! Έχουν πόνο οι πέτρες του δρόμου  όπως και ο ήχος του μουεζίνη! Ει Ιερουσαλήμ, έι η πιο πονεμένη πόλη, ποιος σταματάει τον εχθρό για σένα, Ει το κολιέ των θρησκειών ποιός σβήνει τα αίματα από τους τοίχους; Ποιός σώζει τον Ιησού από αυτούς που τον δολοφόνησαν; Ποιός σώζει την ανθρωπότητα; Έι Ιερουσαλήμ! Έι πόλη μου! Έι αγάπη μου! “.
Να σημειωθεί ότι η Οθωμανική Αυτοκρατορία είχε υπό τον έλεγχο της την Ιερουσαλήμ και μεγάλο μέρος της Μέσης Ανατολής από το 1516 έως το 1917 και μετά τον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο πήρε τον έλεγχο η Μεγάλη Βρετανία μέχρι το 1948 που το Ισραήλ ανακηρύχθηκε ανεξάρτητο κράτος!
Είδαμε προχθές και χθες εικόνες από πολλές συγκεντρώσεις τόσο στην Κωνσταντινούπολη και σε άλλα κράτη στις Πρεσβείες του Ισραήλ όπως και στην Αθήνα από Παλαιστινίους και ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας αντιπολίτευσης κόμματα και ομάδες αλληλεγγύης να δημιουργούν επεισόδια, φωτιές και αντιπαραθέσεις με την αστυνομία!
Και γιατί παρακαλώ; επειδή είναι άμυαλοι και ανεγκέφαλοι και δεν βλέπουν ούτε καταλαβαίνουν ότι δίνουν σανίδα σωτηρίας στον Σουλτάνο που δημιουργεί πολεμική ατμόσφαιρα στην περιοχή μας για αποπροσανατολισμό της Τουρκικής κοινωνίας και κοινής γνώμης για να μπορέσει να συσπειρώσει τους αγράμματους της Ανατολίας και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα της πείνας και της εξαθλίωσης πού ζουν και βιώνουν και να επιτίθενται τόσο στην Ελλάδα αλλά και με μένος και μίσος εναντίον του Ισραήλ γιατί έγινε πραγματικός φίλος και σύμμαχος με αμυντική συνεργασία με την Ελλάδα και για να ανέβει δημοσκοπικά που έχει το τελευταίο διάστημα καταποντιστεί!
Ξέρετε αγαπητοί μου φίλοι πόσο μεγάλη ζηλοφθονία έχουν οι Τούρκοι ηγέτες και όχι μόνο αυτοί αλλά και πολλά άλλα κράτη της γης , όταν αποκαλύφθηκε ιστορικά πριν 500 χρόνια πριν Χριστού, όταν στην Ελλάδα υπήρχε ο πολιτισμός χιλιάδες χρόνια πριν, με όλα τα αρχαία κτίρια και μνημεία και αυτοί όλοι ζούσαν ακόμη στην άγρια και παλαιολιθική εποχή!
Γιαυτό ακριβώς τον λόγο αγαπητοί και μη εξαιρετέοι…εάν θέλετε να λέγεστε Έλληνες  σταματήστε τις βλακείες και το Ανθελληνικό παραλήρημα που σας διακατέχει επειδή δεν χωνεύεται την Κυβέρνηση της ΝΔ και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και κάτσετε στ’ αυγά σας και αφήστε τις αντιπολιτευτικές εξυπνάδες και τους τσαμπουκάδες!
Την σημερινή Κυβέρνηση την εξέλεξε η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού!
Όσο για το κύκνειο άσμα και η τύχη της ζωής του Σουλτάνου… θα το βρει από τον λαό του!
Καλή Λευτεριά από αύριο το ξημέρωμα και προσοχή μέχρι να εμβολιαστούμε όλοι με τα μέτρα προστασίας που πρέπει να εφαρμόζουμε!
Καλημέρα Έλληνες απανταχού γης!
Καλημέρα Γαλάζια Ελευθερία!
Χίος 13 Μαΐου 2021 
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.